Logotip TriviaBCN

Premsa

A alguns mitjans de comunicació els ha agradat el que fem i han decidit parlar-ne. Com és natural això ens agrada i també volem compartir-ho amb tu perquè… què carai, perquè ens sentim orgullosos i perquè tot això sense tu, que vens a concursar i a passar-t’ho bé una estona amb nosaltres, no seria possible!

La teva diversió és la nostra benzina!

L'Ajuntament de Barcelona, publica el TriviaBCN de la interculturalitat a l'Espai Jove La Fontana

octubre de 2019

Novament l’Ajuntament de Barcelona informa als usuaris del seu web del TriviaBCN de la interculturalitat programat per a finals de novembre.

En aquest cas el joc posarà aprova els coneixements sobre la interacció de les diferents cultures que conviuen al la ciutat de Barcelona.

El joc es farà a l’Espai Jove la Fontana, un equipament públic del Districte de Gràcia, de gestió ciutadana, coordinat pel Consell de Joventut de Barcelona.

Al mateix article tens un enllaç per poder inscriure’t

T’hi esperem!

La Lliga Pangea Quiz de TriviaBCN a TimeOut, Eventbrite i Meetup

setembre de 2019

Val, ara la cosa canvia… Fins ara t’hem estat parlant d’algun dels especials que hem anat fent al llarg dels mesos i que han estat recollits per alguns mitjans, bàsicament digitals. Però ara ja no és només un especial, ara es tracta d’una Lliga TriviaBCN.

Què vol dir això? Doncs que no és només un concurs i prou, sino que són un seguit de concursos, cadascun amb el seu premi, com sempre, però que a més, al final de la lliga, l’equip que més puntuació hagi acumulat, optarà un MEGA-PREMI sorpresa.

Tot això ho fem conjuntament amb l’agència de viatges PANGEA The Travel Store, la botiga de viatges més gran del món, al seu local ubicat al número 23 de la Rambla de Catalunya de Barcelona.

Un esdeveniment d’aquest calat ha estat recollit per els digitals TimeOutEventbrite Meetup.

No sé tu…, però jo no m’ho pensaria gaire… Mega-premi… Agència de viatges…

Vés-hi rumiant… 😉

TimeOut et recomana el TriviaBCN Especial Series a l'ImaginCafè

setembre de 2019

Un altre cop el magazine digital que recull esdeveniments, entreteniment i cultura de la nostra ciutat, TimeOut, dedica un espai al concurs Especial Sèries que hem preparat per a finals d’aquest mes de setembre.

En el seu article, anima als seus lectors a participar al nostre concurs, explicant el desenvolupament habitual del TriviaBCN i esmentant l’experiència del nostre mestre de cerimònies Jordi Cazes.

Ah! I també t’avança el premi que guanyarà l’equip vencedor del concurs!

Què? T’animes?

Vine!!

Enguany pots fer un TriviaBCN a les festes de Gràcia. Informació publicada al web de l'Ajuntament de Barcelona

agost de 2019

En l’entorn de la Biblioteca de la Vila de Gràcia i emmarcat a les tradicionals festes del barceloní barri, hem preparat un concurs de caire cultural, adreçat a públics de totes les edats.

Una experiència per posar a prova els coneixements dels concursants sobre temes tant diversos com música, cinema, ciència, natura, geografia i, també, alguna que altre pregunta sobre aquest barri tan bonic de Barcelona que tots estimem tant.

T’animes? Monta un grup i veniu! Hi haurà un premi sorpresa per l’equip guanyador!!!

"TriviaBCN Halloween" a TimeOut i "Los planes más terribles de este Halloween" per a Metropoli

novembre de 2018

Amb els tilulars “TriviaBCN Halloween”, per part del magazine TimeOut, i “Los planes más terribles de este Halloween” per part de Metropoli, aquestes dues publicacions posen en coneixement dels seus lectors l’opció d’optar pel notre Especial Halloween, per gaudir d’aquesta terrorífica festa, que agrada a tanta gent, de una manera diferent.

T’hi apuntes?.

El nostre premi, de dues entrades per anar al concert de Pearl Jam, crida l'atenció de les revistes musicals Ruta 66 i Rock On Magazine

juny de 2018

Ens encanta la música, som melòmans de naixement.

Un dels premis que més il·lusió ens fa poder donar a l’equip guanyador de l’especial TriviaBCN Rock, són aquestes dues fantàstiques entrades per al concert de PEARL JAM.

A les revistes digitals Rock On Magazine i Ruta 66 també els ha agradat aquest súper-regal i ho han comentat a les seves respectives pàgines.

Gràcies per difondre-ho!!

Calçotades amb TriviaBCN, una recomanació del digital ara.cat

gener de 2018
 

Arriba el temps dels calçots a casa nostra i el diari digital ara.cat ha dedicat un article a parlar-nos de la fantàstica tradició de la calçotada, que cada any té el seu inici el darrer diumenge de gener.

Descobrireu aspectes interessants d’aquest costum que ens acompanya des de fa més de 200 anys i com un TriviaBCN és una alternativa per amenitzar les trobades de familiars i amics al voltant d’aquestes cebes tan dolces.

A punt per una calçotada diferent?

Calçotada

TriviaBCN som notícia a El Periódico

gener de 2018
TriviaBCN a El Periodico

 

Si senyor! Perquè negar-ho, avui estem molt contents!!

La periodista Ana Sánchez, ens ha dedicat el seu espai a la secció oNBarcelona del diari El Periódico.

Volem compartir amb tots vosaltres el seu article en el que destaca aquesta feina que venim duent a terme des de que vam iniciar la nostra aventura i de la que ens sentim tant orgullosos!

Gràcies!

TimeOut i La Razón es fan ressò del nostre TriviaBCN solidari

gener de 2018

Deixa’ns que avui ens posem una mica tous… En unes dates com aquestes en les que ens trobem, volem dir-te que ens resulta immensament gratificant veure com la solidaritat sempre hi és allà on la busques.

La revista d’oci i cultura TimeOut Barcelona, la més popular sobre l’oferta lúdic-cultural de la nostra ciutat, tant en la seva versió en paper com en la seva versió digital, i el rotatiu espanyol del Grupo Planeta La Razón, van dedicar unes línies a donar a conèixer l’esdeveniment solidari que vam preparar, amb la col·laboració del Microteatre Barcelona i del mag Arnau Cazes en favor dels infants de l’Associació Juvenil Barnabitas.

Des de TriviaBCN volem agrair el ressò que els dos mitjans van fer del TriviaBCN solidari que segur va col·laborar a omplir de somriures uns rostres que no sempre tenen motius per fer-ho.

Vermut solidari a TimeOut
Vermut solidari a La Razón
Copyright © 2019 TriviaBCN  |  Avís legal  |  Política de privacitat  |  Política de cookies  |                   |   CAT    ESP