Premsa

A alguns mitjans de comunicació els ha agradat el que fem i han decidit parlar-ne. Com és natural això ens agrada i també volem compartir-ho amb tu perquè... què carai, perquè ens sentim orgullosos i perquè tot això sense tu, que vens a concursar i a passar-t'ho bé una estona amb nosaltres, no seria possible!

La teva diversió és la nostra benzina!

Calçotades amb TriviaBCN, una recomanació del digital ara.cat

29 de gener de 2018
 

Arriba el temps dels calçots a casa nostra i el diari digital ara.cat ha dedicat un article a parlar-nos de la fantàstica tradició de la calçotada, que cada any té el seu inici el darrer diumenge de gener.

Descobrireu aspectes interessants d’aquest costum que ens acompanya des de fa més de 200 anys i com un TriviaBCN és una alternativa per amenitzar les trobades de familiars i amics al voltant d’aquestes cebes tan dolces.

A punt per una calçotada diferent?

calcotada

TriviaBCN som notícia a El Periódico

12 de gener de 2018
TriviaBCN a El Periodico

Si senyor! Perquè negar-ho, avui estem molt contents!!

Avui, la periodista Ana Sánchez, ens ha dedicat el seu espai a la secció oNBarcelona del diari El Periódico.

Volem compartir amb tots vosaltres el seu article en el que destaca aquesta feina que venim duent a terme des de que vam iniciar la nostra aventura i de la que ens sentim tant orgullosos!

Gràcies!

TimeOut i La Razón es fan ressò del nostre TriviaBCN solidari

03 de gener de 2018

Deixa'ns que avui ens posem una mica tous... En unes dates com aquestes en les que ens trobem, volem dir-te que ens resulta immensament gratificant veure com la solidaritat sempre hi és.

La revista d'oci i cultura TimeOut Barcelona, la més popular sobre l'oferta lúdic-cultural de la nostra ciutat, tant en la seva versió en paper com en la seva versió digital, i el rotatiu espanyol del Grupo Planeta La Razón, van dedicar unes línies a donar a conèixer l'esdeveniment solidari que vam preparar, amb la col·laboració del Microteatre Barcelona i de Naip il·lusionista en favor dels infants de l'Associació Juvenil Barnabitas.

Des de TriviaBCN volem agrair el ressò que els dos mitjans van fer del TriviaBCN solidari que segur va col·laborar a omplir de somriures uns rostres que no sempre tenen motius per fer-ho.

TimeOut
La Razón