Logotip TriviaBCN

Qui som

TriviaBCN és una empresa que organitza jocs en grup per a tota mena d’esdeveniments.

Jordi Cazes. Mestre de cerimònies de TriviaBCN
Gina Plana. Cap tècnic de TriviaBCN

La nostra especialitat són els Trivia Quiz, jocs de preguntes i respostes conduits per un mestre de cerimònies.

Aquest és l'equip que trobaràs al darrere de TriviaBCN

Jordi Cazes

redactor, presentador i cap de mestres de cerimònies

Jordi Cazes
Micròfon

Aquest és el Jordi, el Mestre de Cerimònies i cap de presentadors més ràpid de l’oest del Barri de Gràcia.

Després de més de 7 anys presentant el trivia setmanal del Musical Maria ha desenvolupat una estil totalment personal i una extraordinària capacitat per retenir tota mena de dades.

Els seus amics i coneguts diuen que veu la vida en preguntes i que no és estrany sentir-li dir coses com:

Què vols prendre?
    a) una cervesa
    b) una Coca-Cola
    c) un Gintònic

El que millor defineix el seu estil és el sentit de l’humor, un sentit de l’humor que comparteix amb els membres del seu equip. No hi ha festa o esdeveniment que se li resisteixi.

Melòman de naixement, i bàrman i DJ de professió, ha amenitzat centenars de celebracions amb els seus extensos coneixements musicals, i ha participat en diversos programes radiofònics de RAC1 i Catalunya Ràdio.

Gina Plana

redactora i cap tècnic

Gina Plana
Tècnica

La Gina és la formigueta a l’ombra de TriviaBCN.

Tot i que mai ha portat ulleres, a l’escola li van posar el mot de “quatre-ulls”, i a les estanteries de casa seva hi conviuen els documentals amb les edicions més ràncies de les enciclopèdies de “El círculo de lectores”.

Amb només 6 anys els seus pares van regalar-li el seu primer Trivial Pursuit i des d’aleshores no ha deixat de col·leccionar-los.

Com a bona nerd, la tecnologia també és una de les seves especialitats i és per això que s’ha guanyat el títol de “cap tècnic” de l’empresa.

Ha treballat com a professora universitària a la UAB i com a editora de vídeo en diverses empreses de Barcelona, però és aquí, envoltada de preguntes i cables, on avui veu el seu somni fet realitat.

Copyright © 2019 TriviaBCN  |  Avís legal  |  Política de privacitat  |  Política de cookies  |                   |   CAT    ESP