Logotip TriviaBCN

Què és TriviaBCN

És un joc en grup de preguntes i respostes en format de concurs televisiu ideal per amenitzar tota mena d’esdeveniments. 

Els quiz abracen un ventall extensíssim de temes i diversos formats que s’adapten a les característiques de cada celebració per tal que l’experiència sigui el més personalitzada possible.

Reprodueix vídeo

Com funciona

Joc amb tres rondes

Una sessió estàndard  de TriviaBCN consta de 3 rondes de 10 preguntes i té una durada aproximada d’entre 60 i 90 minuts.

Joc d'equip

Els participants s’organitzen en grups de 3 o 4 jugadors. Al principi de la partida cada equip rep un full de respostes.

Joc amb presentador

El nostre Mestre de Cerimònies s’encarrega de presentar el joc i d’explicar-ne el funcionament al principi de cada sessió.

Joc amè i divertit

Les preguntes s’exposen de forma amena i divertida, aportant anècdotes i informació interessant al llarg de tota la partida.

Joc amb audiovisuals

Les preguntes compten també amb recolzament audiovisual que apareix en una pantalla de televisió o pantalla de projecció, en funció de les característiques del local.

Joc amb correcció

Les respostes es corregeixen al final de cada ronda i al final de la sessió s’anuncia l’equip guanyador. El resultat de la resta de grups es manté sempre en secret.

Ser "invencible" amb TriviaBCN

Bé… invencible, el que es diu invencible…

A TriviaBCN ens encanta posar-nos davant els participants, a cada sessió, i veure als grups pensar…, discutir… i finalment… consensuar una resposta!! Però també ens agrada molt veure aquells grups que, amb només una mirada còmplice, ja s’ho han dit tot…, ja la tenen!!!

Guanyar un TriviaBCN no sempre és fàcil i per això, en Jordi Cazes, el nostre mestre de cerimònies, ha decidit ajudar-te una mica amb aquest vídeo.

No te’l perdis!!!

5 TIPS per a guanyar un
TriviaBCN

Reprodueix vídeo

Vols un TriviaBCN?

És molt fàcil!

1r

Escull el tipus de TriviaBCN que vols

Hi ha tres modalitats diferents de TriviaBCN perquè s’adapti a les teves necessitats

2n

Escull on vols fer-lo

El joc es pot desenvolupar en locals privats, en locals públics i en cases particulars. I si no tens un espai on fer-ho, no pateixis! Nosaltres te’l proporcionem de forma TOTALMENT GRATUITA!!!

3r

Escull un dia i una hora i...

4rt

... deixa la resta a les nostres mans!

Copyright © 2019 TriviaBCN  |  Avís legal  |  Política de privacitat  |  Política de cookies  |                   |   CAT    ESP