Logotip TriviaBCN

Tria el teu TriviaBCN

Modalitats General

GENERAL

Un concurs per a tothom, que contempla preguntes d’àmbits molt diversos.

Està especialment centrat en temes d’actualitat pròpies de la cultura popular barrejades amb preguntes bàsiques de cultura general, música, cinema, geografia, etc.

És un joc ideal per a locals d’oci, centres cívics, casals, etc., tot i que pot desenvolupar-se en qualsevol altre entorn.

Modalitats Temàtic

TEMÀTIC

Especialment pensat per a col·lectius professionals o grups amb afinitats d’oci concretes.

Amb preguntes i respostes sobre un tema específic, ja sigui teatre, història, literatura o, fins i tot, taxidèrmia, papiroflèxia o ortodòncia.

Aquesta és una modalitat ideal per sopars d’empresa o una manera original i divertida d’amenitzar una trobada entre membres d’un mateix sector, que es pot desenvolupar en qualsevol espai.

Modalitats Personal

PERSONAL

Un joc divertit, especialment pensat per a comiats de solter/a, aniversaris o altres tipus de celebracions particulars.

Les preguntes giren al voltant d’una persona (o una família) a qui se li vol fer un homenatge, de les seves aficions i les experiències en comú amb els assistents a l’esdeveniment.

En aquest cas comptem amb la col·laboració d’amics i familiars per preparar les preguntes, per tal de crear un joc sorprenent i emocionant pel protagonista de la festa.

Copyright © 2019 TriviaBCN  |  Avís legal  |  Política de privacitat  |  Política de cookies  |                   |   CAT    ESP