Un rap uneix Mickey Rourke i David Bowie

M'ha semblat curiós saber que Mickey Rourke i David Bowie tenen un punt de connexió i no és altre cosa que un rap.

En aquesta imatge de l'any 1987 veiem aquestes dues icones indiscutibles del moment unides, evidentment, no per un peix sinó per un gènere musical.

Mickey Rourke i David Bowie es van conèixer aquell any mentre l'actor, d'ascendència irlandesa i alemanya per part de pare, i escocesa, francesa, anglesa i alemanya per part de mare, filmava a Londres "Rèquiem pels que han de morir". Una interessant pel·lícula dirigida per Mike Hodges en la que Rourke interpreta a Martin Fallon l'Irlandès, un terrorista de l'IRA que vol deixar la lluita armada desprès d'un atemptat molt dur (tranquils, no farem spoilers!).

Quan es van conèixer Bowie estava immers en la gravació del disc "Never Let Me Down".

Aquest àlbum, el  número 17 de la seva carrera, gravat majoritàriament a Suïssa, va ser pensat per part de Bowie com un retron al Rock&Roll. Un dels més venuts del músic (disc d'or a EEUU i top 10 a diversos països europeus tres mesos després de veure la llum), va ser considerat per la crítica i els seus seguidors com a un producte fruit d'un moment de baixa creativitat. Aquesta percepció va fer que Bowie es distanciés de l'àlbum tot i sentir-se orgullós de moltes de les seves cançons.

En conèixer-se Mickey Rourke va demanar-li a David Bowie que el deixés involucrar-se en alguna cançó del disc i aquest li va oferir interpretar un rap a la meitat de la cançó "Shining Star (Makin 'My Love)".

Així va descriure aquesta cançó David Bowie:

«...reflecteix  certes situacions, i com la gent mira d'unir-se davant els desastres i les catàstrofes que succeeixen al seu entorn social, sense saber si en sobreviuran. L'única cosa que tenen  on agafar-s'hi són els uns als altes; i encara que això podria resoldre's d'una manera terrible, és l'únic que tenen. És només una petita cançó d'amor que sorgeix d'aquest entorn.»

Així doncs, aquí la teniu, una cançó alegre de Bowie, on Rourke té el seu gran moment al minut 2:37. Gaudiu-la!

 

2 comentaris a “Un rap uneix Mickey Rourke i David Bowie”

  • Gràcies a tu Consuelo!
   El cert és que ens ho passem molt bé buscant curiositats i escrivint aquests petits textos per compartir-los amb vosaltres i agraïm molt saber que us agraden!
   Prepara't que aviat en tindrem un de nou! 😉

   Respon

Deixa un comentari